Tave peshku - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tave peshku, mund ta beni me cdo lloj peshku qe deshironi ne kete rast kemi zgjedhur levrekun.

Tave peshku - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time35 minsTotal Time50 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tave peshku - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Zgjidhni një levrek të freskët dhe pastrojeni mirë. Vendosni në një tavë të madhe peshkun dhe marinojeni me kripë, vaj ulliri dhe limon. Shtoni karota të prera në vija, qepë dhe kopër. Shtoni gjithashtu ullinj, arra pishe dhe limon.

2
Tave peshku - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rregulloni tavën me kripë dhe piper, vaj ulliri, kopër dhe limon. Piqni në 200 gradë për rreth 30 minuta

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tave peshku - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Zgjidhni një levrek të freskët dhe pastrojeni mirë. Vendosni në një tavë të madhe peshkun dhe marinojeni me kripë, vaj ulliri dhe limon. Shtoni karota të prera në vija, qepë dhe kopër. Shtoni gjithashtu ullinj, arra pishe dhe limon.

2
Tave peshku - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rregulloni tavën me kripë dhe piper, vaj ulliri, kopër dhe limon. Piqni në 200 gradë për rreth 30 minuta

Tave peshku