Harapash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Harapash kjo recetë përgatitet me miell misri dhe përdoret më shumë në zonën e Korçës.

Harapash
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Harapash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fillim në një enë hedhim gjalpin dhe më pas miellin duke e kaurdisisur pak. Në këtë masë hedhim dhe djathin e thërrmuar. Më pas hedhim edhe qumështin e ftohtë duke e trazuar mirë.

2
Harapash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Masa do të vazhdojë të ziejë në enë. Duket të kemi parasysh ta trazojmë derisa të shkëputet nga ena. Harapashin e servirim dhe mund të spërkatet me pak gjalpë të nxehur.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Harapash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fillim në një enë hedhim gjalpin dhe më pas miellin duke e kaurdisisur pak. Në këtë masë hedhim dhe djathin e thërrmuar. Më pas hedhim edhe qumështin e ftohtë duke e trazuar mirë.

2
Harapash - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Masa do të vazhdojë të ziejë në enë. Duket të kemi parasysh ta trazojmë derisa të shkëputet nga ena. Harapashin e servirim dhe mund të spërkatet me pak gjalpë të nxehur.

Harapash