Ky kek me kos është i domosdoshme, jo vetëm që është i mirë, me pak sheqer dhe e mbushur me lëndë ushqyese, por është gjithashtu i lirë dhe shumë i lehtë për tu bërë


Në një enë bashkoni vezët, sheqerin dhe trazojini mirë. Shtoni niseshte dhe vazhdoni trazimin. Shtoni sodë dhe gjalpin. Përziejini mirë.

Tani shtoni vajin, kosin dhe trazojeni përsëri. Merrni një tavë dhe vendosni masën që përgatitëm.

Vendoseni në furrë për 30 minuta në një temperaturë prej 180 gradë. Pasi të jetë pjekur torta, shtoni sheqerin pluhur mbi të dhe pak çokollatë të shkrirë.
Ingredients
Directions

Në një enë bashkoni vezët, sheqerin dhe trazojini mirë. Shtoni niseshte dhe vazhdoni trazimin. Shtoni sodë dhe gjalpin. Përziejini mirë.

Tani shtoni vajin, kosin dhe trazojeni përsëri. Merrni një tavë dhe vendosni masën që përgatitëm.

Vendoseni në furrë për 30 minuta në një temperaturë prej 180 gradë. Pasi të jetë pjekur torta, shtoni sheqerin pluhur mbi të dhe pak çokollatë të shkrirë.