

Në enën e madhe, trazoni së bashku miellin, sheqerin, kakaon, sodën, pluhurin pjekës dhe kripën.

Hidhni brumë në mënyrë të barabartë ne dy tava dhe piqni ne furrë për rreth 30 Minuta.
Lëreni të ftohet rreth 10 minuta para se ta hiqni nga tava.

Ndërkohë, përgatitni një krem ëmbëlsirash me çokollatë. Përdorni një mikser për të rrahur gjalpin.
Shtoni kakao, sheqer pluhur, qumësht dhe ekstrakt vanilje.

Pritini kekun ne mes. Lyejeni në mënyrë të barabartë 2-3 luge kremi mbi shtresën e parë të tortës.

Mbulojeni me shtresën e dytë dhe vazhdoni atë proces me shtresat e mbetura të kekut. Përhapni kremin në mënyrë të barabartë me një shpatull në të gjithë tortën.

Vendoseni ne frigorifer dhe me pas eshte gati per tu shijuar.
Ingredients
Directions

Në enën e madhe, trazoni së bashku miellin, sheqerin, kakaon, sodën, pluhurin pjekës dhe kripën.

Hidhni brumë në mënyrë të barabartë ne dy tava dhe piqni ne furrë për rreth 30 Minuta.
Lëreni të ftohet rreth 10 minuta para se ta hiqni nga tava.

Ndërkohë, përgatitni një krem ëmbëlsirash me çokollatë. Përdorni një mikser për të rrahur gjalpin.
Shtoni kakao, sheqer pluhur, qumësht dhe ekstrakt vanilje.

Pritini kekun ne mes. Lyejeni në mënyrë të barabartë 2-3 luge kremi mbi shtresën e parë të tortës.

Mbulojeni me shtresën e dytë dhe vazhdoni atë proces me shtresat e mbetura të kekut. Përhapni kremin në mënyrë të barabartë me një shpatull në të gjithë tortën.

Vendoseni ne frigorifer dhe me pas eshte gati per tu shijuar.