Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields8 Servings
Prep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins
Perberesit
Per Kremin
Pergatitja
1
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në enën e madhe, trazoni së bashku miellin, sheqerin, kakaon, sodën, pluhurin pjekës dhe kripën.

2
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni vezë, qumësht, vaj dhe ekstrakt vanilje. Miksoni per rreth 3 Minuta.

3
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni brumë në mënyrë të barabartë ne dy tava dhe piqni ne furrë për rreth 30 Minuta.
Lëreni të ftohet rreth 10 minuta para se ta hiqni nga tava.

Pergatitja Kremit
4
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, përgatitni një krem ​​ëmbëlsirash me çokollatë. Përdorni një mikser për të rrahur gjalpin.
Shtoni kakao, sheqer pluhur, qumësht dhe ekstrakt vanilje.

5
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini kekun ne mes. Lyejeni në mënyrë të barabartë 2-3 luge kremi mbi shtresën e parë të tortës.

6
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbulojeni me shtresën e dytë dhe vazhdoni atë proces me shtresat e mbetura të kekut. Përhapni kremin në mënyrë të barabartë me një shpatull në të gjithë tortën.

7
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni ne frigorifer dhe me pas eshte gati per tu shijuar.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit
Per Kremin

Directions

Pergatitja
1
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në enën e madhe, trazoni së bashku miellin, sheqerin, kakaon, sodën, pluhurin pjekës dhe kripën.

2
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni vezë, qumësht, vaj dhe ekstrakt vanilje. Miksoni per rreth 3 Minuta.

3
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni brumë në mënyrë të barabartë ne dy tava dhe piqni ne furrë për rreth 30 Minuta.
Lëreni të ftohet rreth 10 minuta para se ta hiqni nga tava.

Pergatitja Kremit
4
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, përgatitni një krem ​​ëmbëlsirash me çokollatë. Përdorni një mikser për të rrahur gjalpin.
Shtoni kakao, sheqer pluhur, qumësht dhe ekstrakt vanilje.

5
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini kekun ne mes. Lyejeni në mënyrë të barabartë 2-3 luge kremi mbi shtresën e parë të tortës.

6
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mbulojeni me shtresën e dytë dhe vazhdoni atë proces me shtresat e mbetura të kekut. Përhapni kremin në mënyrë të barabartë me një shpatull në të gjithë tortën.

7
Kek me Cokollate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni ne frigorifer dhe me pas eshte gati per tu shijuar.

Kek me Cokollate