Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një tiramisu klasike mund të jetë e jashtezakonshme. Një ëmbëlsirë e butë e rrethuar me krem të rrahur lehtë mbi biskotat e saj karakteristike.

TIRAMISU
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas trazoni te verdhat e vezeve me sheqerin dhe pasi te jene trazuar mire shtoni krem djathi.

2
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, trazoni të bardhat e vezëve dhe me pas bashkoni të dy masat qe na jane krijuar.

3
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje ene shtoni neskafe dhe nje filxhan uje trazojini mire sebashku dhe me pas shtoni qumeshtin.

4
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni një tavë mesatare ku do të përgatitni tiramisun ose ne gota te vogla. Vendosni një shtresë kremi që kemi përgatitur dhe me pas shtrojme biskotat te cilat me pare i kemi kaluar ne perzierjen e qumeshtit me neskafe.

5
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Perseriteni 2 here kete veprim qe tiramisuja te kete 2 shtresa biskote. Sperkatini me pak kakao ose neskafe pluhur siper.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas trazoni te verdhat e vezeve me sheqerin dhe pasi te jene trazuar mire shtoni krem djathi.

2
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërkohë, trazoni të bardhat e vezëve dhe me pas bashkoni të dy masat qe na jane krijuar.

3
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje ene shtoni neskafe dhe nje filxhan uje trazojini mire sebashku dhe me pas shtoni qumeshtin.

4
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni një tavë mesatare ku do të përgatitni tiramisun ose ne gota te vogla. Vendosni një shtresë kremi që kemi përgatitur dhe me pas shtrojme biskotat te cilat me pare i kemi kaluar ne perzierjen e qumeshtit me neskafe.

5
Tiramisu - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Perseriteni 2 here kete veprim qe tiramisuja te kete 2 shtresa biskote. Sperkatini me pak kakao ose neskafe pluhur siper.

Tiramisu