Një tiramisu klasike mund të jetë e jashtezakonshme. Një ëmbëlsirë e butë e rrethuar me krem të rrahur lehtë mbi biskotat e saj karakteristike.


Në një tas trazoni te verdhat e vezeve me sheqerin dhe pasi te jene trazuar mire shtoni krem djathi.

Ndërkohë, trazoni të bardhat e vezëve dhe me pas bashkoni të dy masat qe na jane krijuar.

Ne nje ene shtoni neskafe dhe nje filxhan uje trazojini mire sebashku dhe me pas shtoni qumeshtin.

Merrni një tavë mesatare ku do të përgatitni tiramisun ose ne gota te vogla. Vendosni një shtresë kremi që kemi përgatitur dhe me pas shtrojme biskotat te cilat me pare i kemi kaluar ne perzierjen e qumeshtit me neskafe.

Perseriteni 2 here kete veprim qe tiramisuja te kete 2 shtresa biskote. Sperkatini me pak kakao ose neskafe pluhur siper.
Ingredients
Directions

Në një tas trazoni te verdhat e vezeve me sheqerin dhe pasi te jene trazuar mire shtoni krem djathi.

Ndërkohë, trazoni të bardhat e vezëve dhe me pas bashkoni të dy masat qe na jane krijuar.

Ne nje ene shtoni neskafe dhe nje filxhan uje trazojini mire sebashku dhe me pas shtoni qumeshtin.

Merrni një tavë mesatare ku do të përgatitni tiramisun ose ne gota te vogla. Vendosni një shtresë kremi që kemi përgatitur dhe me pas shtrojme biskotat te cilat me pare i kemi kaluar ne perzierjen e qumeshtit me neskafe.

Perseriteni 2 here kete veprim qe tiramisuja te kete 2 shtresa biskote. Sperkatini me pak kakao ose neskafe pluhur siper.