Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
Vlerësimi
Speca me Gjizë në Furrë
Yields1 Serving
Perberesit
Pergatitja
1
Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Për recetën speca të mbushura me gjize kemi zgjedhur të përdorim speca të kuq. Si fillim lajmë specat, i thajmë dhe heqim bishtin dhe farat. I vendosim mënjane dhe fillojmë të përgatisim mbushjen.

2
Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një enë hedhim gjizën, djathin parmixhano, hudhrat e grira imët, koper, pak piper, vaj ulliri dhe i trazojmë.

3
Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me masën e përgatitur mbushim specat dhe i vendosim në tavë. Tavën me speca të mbushura me gjize e pjekim në furrë të para ngrohur në 180°C për 20 minuta.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Për recetën speca të mbushura me gjize kemi zgjedhur të përdorim speca të kuq. Si fillim lajmë specat, i thajmë dhe heqim bishtin dhe farat. I vendosim mënjane dhe fillojmë të përgatisim mbushjen.

2
Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një enë hedhim gjizën, djathin parmixhano, hudhrat e grira imët, koper, pak piper, vaj ulliri dhe i trazojmë.

3
Speca me Gjizë në Furrë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Me masën e përgatitur mbushim specat dhe i vendosim në tavë. Tavën me speca të mbushura me gjize e pjekim në furrë të para ngrohur në 180°C për 20 minuta.

Speca me Gjizë në Furrë