Rizoto me kerpudha kaq e shpejte dhe me shume arome te mire.


Në një tigan, skuqni gjalpin dhe qepën e grirë. Përziejini mirë dhe shtoni orizin. Pas 3 minutash shtoni lëng perimesh dhe disa speca.

Tani shtoni kërpudha. Përziejeni mirë dhe shtoni disa majdanoz. Shtoni një paketë tjetër të gjalpit.

Grini mbi djathin "Grana". Përziejeni përsëri. Në fund shërbejeni të ngrohtë në një pjatë dhe sipër vendosni degën e rozmarinës.
Ingredients
Directions

Në një tigan, skuqni gjalpin dhe qepën e grirë. Përziejini mirë dhe shtoni orizin. Pas 3 minutash shtoni lëng perimesh dhe disa speca.

Tani shtoni kërpudha. Përziejeni mirë dhe shtoni disa majdanoz. Shtoni një paketë tjetër të gjalpit.

Grini mbi djathin "Grana". Përziejeni përsëri. Në fund shërbejeni të ngrohtë në një pjatë dhe sipër vendosni degën e rozmarinës.