Kemi zgjedhur recetën fërgesë me speca. Për ruajtjen e përbërësve të rëndësishëm specat janë më mirë të freskëta por dhe receta që ne do të përgatitim specat i ruajnë vlerat ushqimore.


Pasi i lajmë specat, i fshijmë dhe i presim ne copa. Me pas i hedhim ne tigan me pak vaj, hudher dhe kripe.

Me pas shtojme domatet e grira dhe i leme te skuqen. Shtojme gjizën, piperin, majdanoz,, vaj ulliri, specin e kuq (nese e preferoni) dhe e trazojmë që masa të bëhet e njëtrajtësheme.

Mund ta vendosni ne furre per disa minuta ose ta konsumoni ashtu direkt nga tigani.
Ingredients
Directions

Pasi i lajmë specat, i fshijmë dhe i presim ne copa. Me pas i hedhim ne tigan me pak vaj, hudher dhe kripe.

Me pas shtojme domatet e grira dhe i leme te skuqen. Shtojme gjizën, piperin, majdanoz,, vaj ulliri, specin e kuq (nese e preferoni) dhe e trazojmë që masa të bëhet e njëtrajtësheme.

Mund ta vendosni ne furre per disa minuta ose ta konsumoni ashtu direkt nga tigani.