Whiskey sour me mandarinë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Receta për të pregatitur whiskey sour me mandarinë, është fare e lehtë. Mjafton të përzieni së bashku lëngun e limonin dhe mjalin derisa mjalti të tretet dhe më pas të shtoni whiskey, lëngun e mandarinave dhe ta përzieni. Në fare pak minuta ju do të keni gati një pije mjaft freksuese dhe shumë të shijshme. Enjoy!

Yields2 Servings
Prep Time6 minsTotal Time6 mins
Produktet kryesore
1
Whiskey sour me mandarinë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë përzieni mjaltin dhe lëngun e limonin derisa mjalti të tretet plotësisht.

2
Whiskey sour me mandarinë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një shaker hidhni lëngun e limonin me mjalin, shtoni whiskey, lëngun e mandarinave, akull dhe tundini për pak sekonda. Shërbjeni pijen në gota qelqi me pak akull. Dekoroni me lëkurë mandarine. Enjoy!

Category, Cuisine

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Whiskey sour me mandarinë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë përzieni mjaltin dhe lëngun e limonin derisa mjalti të tretet plotësisht.

2
Whiskey sour me mandarinë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një shaker hidhni lëngun e limonin me mjalin, shtoni whiskey, lëngun e mandarinave, akull dhe tundini për pak sekonda. Shërbjeni pijen në gota qelqi me pak akull. Dekoroni me lëkurë mandarine. Enjoy!

Whiskey sour me mandarinë