Virgin Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

E freskët dhe freskuese, Virgin Mojito është një koktej i preferuar veror.

Virgin Mojito
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Virgin Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini lime në feta (rreth 4 ose 5), duke e ruajtur një për zbukurim. Shtoni copeza e mbetura së bashku me shurupin e mjaltit në një gotë. Përzieni mirë për të lëshuar të gjithë lëngun e limonit.

2
Virgin Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni menten, duke e copëtuar secilën gjethe në copa më të vogla dhe përzieni butësisht për të lëshuar shijen dhe aromen.

3
Virgin Mojito

Mbushni gotën me akull pastaj ujë të gazuar ose sode. Shtoni më shumë shurup mjalti, nëse dëshironi. Përziejini mirë që të përfshini limen dhe menten në akull. Zbukurojeni e lime dhe mente.

Category, Cuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Virgin Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini lime në feta (rreth 4 ose 5), duke e ruajtur një për zbukurim. Shtoni copeza e mbetura së bashku me shurupin e mjaltit në një gotë. Përzieni mirë për të lëshuar të gjithë lëngun e limonit.

2
Virgin Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni menten, duke e copëtuar secilën gjethe në copa më të vogla dhe përzieni butësisht për të lëshuar shijen dhe aromen.

3
Virgin Mojito

Mbushni gotën me akull pastaj ujë të gazuar ose sode. Shtoni më shumë shurup mjalti, nëse dëshironi. Përziejini mirë që të përfshini limen dhe menten në akull. Zbukurojeni e lime dhe mente.

Virgin Mojito