Vezë të mbushura është një nga recetat më të lehta dhe të thjeshta për t’u gatuar. Kërkon pak përbërës dhe është një nga gatimet më të shijshme për festat e fund vitit.


Në një tenxhere me ujë dhe kripë, vendosni vezët të ziejnë. Qëroni ato pa dëmtuar pjesën e bardhë të vezës.

Duke përdorur një pirun, shtypni të verdhën e vezës. Shtoni djathë, spec, majdanoz dhe kripë. Trazoni mirë.

Shtoni pak piper të bardhë dhe pak vaj ulliri. Mbushni të bardhat e vezëve me masën që sapo përgatitët. Shijojini!
Ingredients
Directions

Në një tenxhere me ujë dhe kripë, vendosni vezët të ziejnë. Qëroni ato pa dëmtuar pjesën e bardhë të vezës.

Duke përdorur një pirun, shtypni të verdhën e vezës. Shtoni djathë, spec, majdanoz dhe kripë. Trazoni mirë.

Shtoni pak piper të bardhë dhe pak vaj ulliri. Mbushni të bardhat e vezëve me masën që sapo përgatitët. Shijojini!