Veze e skuqur ne rrathe speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nje recete e shpejte mengjesi amerikan. I thjeshte dhe i shpejt!

Veze e skuqur ne rrathe speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time3 minsCook Time5 minsTotal Time8 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Veze e skuqur ne rrathe speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje spec dhe priteni ne feta. Vendoseni ne tigan me pak vaj dhe brenda tyre hidhni nga nje kokerr veze. Mbuloni me kapak dhe lerini per 5 Minuta.

2
Veze e skuqur ne rrathe speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servirini ne pjate dhe mund ti shoqeroni me cfare te deshironi.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Veze e skuqur ne rrathe speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje spec dhe priteni ne feta. Vendoseni ne tigan me pak vaj dhe brenda tyre hidhni nga nje kokerr veze. Mbuloni me kapak dhe lerini per 5 Minuta.

2
Veze e skuqur ne rrathe speci - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servirini ne pjate dhe mund ti shoqeroni me cfare te deshironi.

Veze e skuqur ne rrathe speci