E aromatizuar me erëzat e ngrohta të dimërit, kjo verë e ngrohtë klasike, i fton të gjithë të pushojnë për një moment dhe të shijojnë sezonin e festave.

Në një tenxhere shtoni të gjithë përbërësit, përvec portokallëve.Përpara se të shtrydhni portokallët, largojini me kujdes lëkurën vetëm njërit prej tyre.Më pas shtoni në tenxhere edhe lëngun e portokallit edhe lëkurën.

Vendoseni tenxheren në nxehtësi të ulët dhe lëreni derisa të vlojë.Në këtë moment uleni pak nxehtësinë dhe lëreni edhe 30 Minutatë tjera në zjarr.

Servireni verën të ngrohtë.
Ingredients
Directions

Në një tenxhere shtoni të gjithë përbërësit, përvec portokallëve.Përpara se të shtrydhni portokallët, largojini me kujdes lëkurën vetëm njërit prej tyre.Më pas shtoni në tenxhere edhe lëngun e portokallit edhe lëkurën.

Vendoseni tenxheren në nxehtësi të ulët dhe lëreni derisa të vlojë.Në këtë moment uleni pak nxehtësinë dhe lëreni edhe 30 Minutatë tjera në zjarr.

Servireni verën të ngrohtë.