Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

E aromatizuar me erëzat e ngrohta të dimërit, kjo verë e ngrohtë klasike, i fton të gjithë të pushojnë për një moment dhe të shijojnë sezonin e festave.

Yields6 Servings
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
Produktet Kryesore
1
Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere shtoni të gjithë përbërësit, përvec portokallëve.Përpara se të shtrydhni portokallët, largojini me kujdes lëkurën vetëm njërit prej tyre.Më pas shtoni në tenxhere edhe lëngun e portokallit edhe lëkurën.

2
Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni tenxheren në nxehtësi të ulët dhe lëreni derisa të vlojë.Në këtë moment uleni pak nxehtësinë dhe lëreni edhe 30 Minutatë tjera në zjarr.

3
Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servireni verën të ngrohtë.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Produktet Kryesore

Directions

1
Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere shtoni të gjithë përbërësit, përvec portokallëve.Përpara se të shtrydhni portokallët, largojini me kujdes lëkurën vetëm njërit prej tyre.Më pas shtoni në tenxhere edhe lëngun e portokallit edhe lëkurën.

2
Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni tenxheren në nxehtësi të ulët dhe lëreni derisa të vlojë.Në këtë moment uleni pak nxehtësinë dhe lëreni edhe 30 Minutatë tjera në zjarr.

3
Vera e ngrohtë (Mulled Wine) - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Servireni verën të ngrohtë.

Vera e ngrohtë (Mulled Wine)