Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tost ideal i shendetshem dhe shume i shijeshem, per ta konsumuar ne megjes apo per t'ua dhene femijeve me vete ne shkolle si nje vakt plot me vitamina.

Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time12 minsTotal Time17 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jene ziere vezet per rreth 12 Minuta. Qerojini dhe filloni ti coptoni ne copeza te vogela.

2
Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheini ne nje tas dhe bashke me vezet hidhni mustarden, majonezen, lengun e limonit, qepen e njome, kripen, piperin. Trazojini se bashku derisa te gjithe perberesit te lidhen sebashku.

3
Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne njeren nga fetat e tostit vendosni 3 gjethet e spinaqit dhe me pas vezen.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jene ziere vezet per rreth 12 Minuta. Qerojini dhe filloni ti coptoni ne copeza te vogela.

2
Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheini ne nje tas dhe bashke me vezet hidhni mustarden, majonezen, lengun e limonit, qepen e njome, kripen, piperin. Trazojini se bashku derisa te gjithe perberesit te lidhen sebashku.

3
Tost me veze - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne njeren nga fetat e tostit vendosni 3 gjethet e spinaqit dhe me pas vezen.

Tost me veze