Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Jeni merzitur me tostet e kripura dhe doni dicka te embel dhe shume te shpejte. Provojeni kete recete.

Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields110 Servings
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas hidhni gjalpin e bajames, kremin e djathit dhe mjaltit. Trazojeni derisa te jene lidhur qe te gjithe perberesit.

2
Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejini te 2 fetat e tostit me kremin e pergatitur dhe vendosini fetat e luleshtrydhes.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas hidhni gjalpin e bajames, kremin e djathit dhe mjaltit. Trazojeni derisa te jene lidhur qe te gjithe perberesit.

2
Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejini te 2 fetat e tostit me kremin e pergatitur dhe vendosini fetat e luleshtrydhes.

Tost me Gjalp Bajameje dhe Luleshtrydhe