Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Mengjes fantastik dhe i shendetshem per ju dhe familjen tuaj. Buka e thekur me avokado dhe bacon eshte nje zgjidhje e shpejte por teper e shijeshme.

Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time3 minsTotal Time5 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje gjysem avokadoje dhe shtypeni deri sa te behet krem.

2
Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Thekni nje fete buke dhe kremin e avokados shperndajeni tek buka e thekur. Marinojeni me erezat e deshiruara dhe pak limon.
Nderkohe skuqni bacon ne nje tigan. Nuk esht i nevojshem vaji pasi bacon ka vete yndyre.

3
Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini bacon siper tek buka e thekur e lyer me avokado dhe shijoni nje mengjes fantastik.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni nje gjysem avokadoje dhe shtypeni deri sa te behet krem.

2
Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Thekni nje fete buke dhe kremin e avokados shperndajeni tek buka e thekur. Marinojeni me erezat e deshiruara dhe pak limon.
Nderkohe skuqni bacon ne nje tigan. Nuk esht i nevojshem vaji pasi bacon ka vete yndyre.

3
Tost me Avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini bacon siper tek buka e thekur e lyer me avokado dhe shijoni nje mengjes fantastik.

Tost me Avokado