Tortila me djathe dhe proshute - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tortila me djathe dhe proshute eshte nje ushqim i shpejte dhe i shendetshem te cilin mund tua paketoni dhe femijeve per ne shkolle.

Tortila me djathe dhe proshute
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tortila me djathe dhe proshute - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni tortilen (une preferoj integralen pasi eshte me pak kalorike) dhe vendosni në të krem djathi. Vendosni domatet e qershisë, pak spec , djathin e grirë, proshuten e pules, gjethet e sallatës dhe rrotullojeni tortilën.

2
Tortila me djathe dhe proshute

Tani ndajeni në gjysmë dhe vendoseni në një tigan. Vendoseni në furrë për 10 minuta në një temperaturë prej 180 gradë.

Category, CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tortila me djathe dhe proshute - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Merrni tortilen (une preferoj integralen pasi eshte me pak kalorike) dhe vendosni në të krem djathi. Vendosni domatet e qershisë, pak spec , djathin e grirë, proshuten e pules, gjethet e sallatës dhe rrotullojeni tortilën.

2
Tortila me djathe dhe proshute

Tani ndajeni në gjysmë dhe vendoseni në një tigan. Vendoseni në furrë për 10 minuta në një temperaturë prej 180 gradë.

Tortila me djathe dhe proshute