Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tortellini Marinara është absolutisht e mrekullueshme. Kjo recetë e shpejtë dhe e thjeshtë përdor vetëm 6 përbërës

Tortellini Marinara
Yields1 Serving
Perberesit
Pergatitja
1
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuajini tortelinitë sipas udhëzimeve të paketës. Në një tigan të madh, gatuani suxhukun italian në nxehtësi mesatare derisa mishi të mos jetë më rozë.

2
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni salcën marinara.

3
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni kërpudha të prera në feta dhe gatuajini rreth 10 minuta, derisa kërpudhat të zbuten.

4
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni tortellini të gatuar dhe përzieni në salcë butësisht në mënyrë që tortellini të mos prishi formen. Shtoni djathë. Hiqeni nga nxehtësia dhe lëreni djathin të shkrihet. Kjo do të zgjasë rreth 5 minuta.

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuajini tortelinitë sipas udhëzimeve të paketës. Në një tigan të madh, gatuani suxhukun italian në nxehtësi mesatare derisa mishi të mos jetë më rozë.

2
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni salcën marinara.

3
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni kërpudha të prera në feta dhe gatuajini rreth 10 minuta, derisa kërpudhat të zbuten.

4
Tortellini Marinara - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni tortellini të gatuar dhe përzieni në salcë butësisht në mënyrë që tortellini të mos prishi formen. Shtoni djathë. Hiqeni nga nxehtësia dhe lëreni djathin të shkrihet. Kjo do të zgjasë rreth 5 minuta.

Tortellini Marinara