Tomatillo Salsa Verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tomatillo Salsa Verde është vërtet e lehtë për tu bërë nga e para, gjithçka që ju nevojitet janë domate, qepë, jalapeño, lime dhe cilantro.

Tomatillo Salsa Verde
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time2 minsTotal Time12 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tomatillo Salsa Verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini domate në gjysmë dhe vendosini anash të prera në një fletë pjekje të veshur me petë. Shtoni disa thelpinj hudhre në lëkurën e tyre (nëse përdorni) Vendoseni nën një broiler për rreth 5-7 minuta për të nxirë lëkurën e domateve.

2
Tomatillo Salsa Verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni domate të gatuara, lëng limoni, qepë, hudhër (nëse përdorni), cilantro, speca djegës në një blender ose përpunues ushqimi dhe pulsoni derisa të gjithë përbërësit të jenë copëtuar dhe përzier.

3
Tomatillo Salsa Verde

Shërbejeni me patate të skuqura ose si një shoqërues salsa për pjatat meksikane.

CuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tomatillo Salsa Verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini domate në gjysmë dhe vendosini anash të prera në një fletë pjekje të veshur me petë. Shtoni disa thelpinj hudhre në lëkurën e tyre (nëse përdorni) Vendoseni nën një broiler për rreth 5-7 minuta për të nxirë lëkurën e domateve.

2
Tomatillo Salsa Verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni domate të gatuara, lëng limoni, qepë, hudhër (nëse përdorni), cilantro, speca djegës në një blender ose përpunues ushqimi dhe pulsoni derisa të gjithë përbërësit të jenë copëtuar dhe përzier.

3
Tomatillo Salsa Verde

Shërbejeni me patate të skuqura ose si një shoqërues salsa për pjatat meksikane.

Tomatillo Salsa Verde