The Half Blood Prince Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.The Half Blood Prince Cocktail - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Po sjellë për ju një ndër kokteilet e mia të preferuar, të paktën deri më sot, The Half Blood Prince Cocktail. E frymëzuar nga seria e Harry Potter, kjo pije me ngjyrë të kuqe gjaku është një përzierje e shegës, burbonit, likerit të mjedrës dhe limonit. Ky kokteil tepër i thjeshtë është pija e përsosur për t'u shërbyer këtë Halloween.

Yields1 Serving
Prep Time5 mins
Produktet kryesore
Garniturë (opsionale)
1
cocktail

Kombinoni të gjithë përbërësit në një shaker koktejli. Shtoni akullin dhe tundeni për ta kombinuar. Kullojeni në një gotë.

2
cocktail

Shtoni një kub akulli dhe disa kokrra shege dhe pija juaj është gati.

Category, Cuisine

Ingredients

Produktet kryesore
Garniturë (opsionale)

Directions

1
cocktail

Kombinoni të gjithë përbërësit në një shaker koktejli. Shtoni akullin dhe tundeni për ta kombinuar. Kullojeni në një gotë.

2
cocktail

Shtoni një kub akulli dhe disa kokrra shege dhe pija juaj është gati.

The Half Blood Prince Cocktail