Një antipaste perfekte me brumë të lehtë të skuqur super të freskët!


Pastroni karkalecat dhe lerini vetem bishtin me zhguall.

Ne nje tas bashkoni te verdhat e vezeve, kripe, piper dhe miell dhe trazojeni qe te mos formoje kokerriza.
Ne varesi te miellit mund te dali pak me i trashe ose i holle. Nese del i trashe hidhini pak uje te ftohte dhe trazojeni derisa te behet si brumi i krepave. Nese del me i holle shtojini pak me shume miell.

Filloni ti lyeni karaklecat ne niseshte dhe me pas lyejini ne brumin e krijuar dhe kalojini ne buken e thekur. Skuqini ne nje tenxhere me vaj te nxehte derisa te marrin ngjyre te arte.
Ingredients
Directions

Pastroni karkalecat dhe lerini vetem bishtin me zhguall.

Ne nje tas bashkoni te verdhat e vezeve, kripe, piper dhe miell dhe trazojeni qe te mos formoje kokerriza.
Ne varesi te miellit mund te dali pak me i trashe ose i holle. Nese del i trashe hidhini pak uje te ftohte dhe trazojeni derisa te behet si brumi i krepave. Nese del me i holle shtojini pak me shume miell.

Filloni ti lyeni karaklecat ne niseshte dhe me pas lyejini ne brumin e krijuar dhe kalojini ne buken e thekur. Skuqini ne nje tenxhere me vaj te nxehte derisa te marrin ngjyre te arte.