Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe e fresket dhe shume e thjeshte.

Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një mikser shtoni biskotat që janë thyer me dorë. Pasi të jenë copëtuar biskotat, shtoni gjalpin dhe përzieni së bashku.

2
Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi të jenë bashkuar biskotat dhe gjalpi, vendoseni përzierjen në një tepsi. Përgatitni djathin krem luleshtrydhe duke përzier me një shpatull, shtoni sheqer pluhur.

3
Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni djathin krem me luleshtrydhe në tave dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 2 orë.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një mikser shtoni biskotat që janë thyer me dorë. Pasi të jenë copëtuar biskotat, shtoni gjalpin dhe përzieni së bashku.

2
Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi të jenë bashkuar biskotat dhe gjalpi, vendoseni përzierjen në një tepsi. Përgatitni djathin krem luleshtrydhe duke përzier me një shpatull, shtoni sheqer pluhur.

3
Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni djathin krem me luleshtrydhe në tave dhe vendoseni në frigorifer për të paktën 2 orë.

Tarte pa pjekje me krem djathi dhe luleshtrydhe