Këto tarta të vogla janë perfekte për mëngjese dhe për të gjithë familjen të mbushura plot me aromë të freskët dhe të shijshme, dhe proshute të këndshme dhe djathe te shijeshem.


Ngroheni furrën tuaj në 200 grade. Përgatitni të gjithë përbërësit tuaj: proshuten e gatuar, qepë mesatare,hudhër, djathë çedar, dhe qepa të freskëta.

Në një tigan, ngrohni vajin e ullirit. Pasi të nxehet, shtoni qepë dhe lërini të kaurdisen derisa të zbuten. Pasi të jetë zbutur, shtoni hudhër dhe vazhdoni me skuqjen derisa hudhra të skuqet lehtë.

Në një tas, shtoni vezë, pana, qepë copëtuar, kripë, piper. Shtoni të gjithë përbërësit e tjerë, duke përfshirë qepën dhe hudhrën nga tigani. Përziejini mirë së bashku.

Piqeni në furrë për 20 minuta ose derisa të fryhen dhe të skuqen lehtë në pjesën e sipërme. Lërini të ftohen pak dhe shërbejeni!
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën tuaj në 200 grade. Përgatitni të gjithë përbërësit tuaj: proshuten e gatuar, qepë mesatare,hudhër, djathë çedar, dhe qepa të freskëta.

Në një tigan, ngrohni vajin e ullirit. Pasi të nxehet, shtoni qepë dhe lërini të kaurdisen derisa të zbuten. Pasi të jetë zbutur, shtoni hudhër dhe vazhdoni me skuqjen derisa hudhra të skuqet lehtë.

Në një tas, shtoni vezë, pana, qepë copëtuar, kripë, piper. Shtoni të gjithë përbërësit e tjerë, duke përfshirë qepën dhe hudhrën nga tigani. Përziejini mirë së bashku.

Piqeni në furrë për 20 minuta ose derisa të fryhen dhe të skuqen lehtë në pjesën e sipërme. Lërini të ftohen pak dhe shërbejeni!