Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo tarte me nektarina është fantastike! Unë nuk e kisha gatuar kurre me pare por meqe eshte sezoni i nektarinave mendova te behem kreative dhe te gatuaj nje embelsire te shendetshme.

Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nektarinat qerojini dhe priteni ne feta. Shtoni sheqer, miell, kanellë dhe arremoskat. Trazoni për të kombinuar. Kjo do të parandalojë ngjyrosjen e nektarinave dhe do të lejojë formimin e shurupit. Lerini menjane.

2
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni peten e tartes ne nje tepsi mesatarisht te thelle. Vendosni disa copa gjalpi ne pete.

3
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni kajsite.

4
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni pjesen tjeter te petes dhe cajeni ne forme kryqi ne mes te tartes.

5
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni në 180grade për rreth dy orë ose derisa kajsite te jene shkrire. Lereni te ftohet dhe me pas priteni ne copa.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nektarinat qerojini dhe priteni ne feta. Shtoni sheqer, miell, kanellë dhe arremoskat. Trazoni për të kombinuar. Kjo do të parandalojë ngjyrosjen e nektarinave dhe do të lejojë formimin e shurupit. Lerini menjane.

2
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni peten e tartes ne nje tepsi mesatarisht te thelle. Vendosni disa copa gjalpi ne pete.

3
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni kajsite.

4
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni pjesen tjeter te petes dhe cajeni ne forme kryqi ne mes te tartes.

5
Tarte me nektarina - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqni në 180grade për rreth dy orë ose derisa kajsite te jene shkrire. Lereni te ftohet dhe me pas priteni ne copa.

Tarte me nektarina