Tarte e kripur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Deshironi nje tarte te shpejte, por te kripur. Provoni kete recete fantastike.

Tarte e kripur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time3 minsTotal Time8 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Tarte e kripur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhini te gjithe perberesit ne nje tas dhe perziejini derisa te formohet nje mase homogjene.

2
Tarte e kripur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni ne mikrovale per 90 sekonda

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Tarte e kripur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhini te gjithe perberesit ne nje tas dhe perziejini derisa te formohet nje mase homogjene.

2
Tarte e kripur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni ne mikrovale per 90 sekonda

Tarte e kripur