Tartar karkaleci eshte nje antipaste e thjeshtë por mjaft elegante.


Filloni pastrimin e karkalecave dhe prerë ato në copa të vogla. Shtojmë kripë, piper të freskët të bluar, vaj ulliri dhe limon dhe i lëmë mënjanë për 10 minuta.

Vendosni karkaleca të marinuar në një tas dhe shtoni lëvozhgë portokalli të integruar, majdanoz, kaperi, piper të kuq, vaj ulliri dhe shtoni kripë dhe piper të freskët të bluar.
Ingredients
Directions

Filloni pastrimin e karkalecave dhe prerë ato në copa të vogla. Shtojmë kripë, piper të freskët të bluar, vaj ulliri dhe limon dhe i lëmë mënjanë për 10 minuta.

Vendosni karkaleca të marinuar në një tas dhe shtoni lëvozhgë portokalli të integruar, majdanoz, kaperi, piper të kuq, vaj ulliri dhe shtoni kripë dhe piper të freskët të bluar.