Tarator me kungull eshte nje pjate perfekte per ditet e nxehta te veres. Mjafton ta vendosni pak ne frigorifer para se ta konsumoni dhe do tju freskoje si nje supe e fresket verore.


Në një tas hedhim vajin e ullirit, hudhrën, kripë dhe piper dhe i perziejme mirë. Pastaj shtojme kosin dhe e trazoni përsëri.

Në një tigan me pak vaj ulliri hedhim kungujt per tu skuqur për rreth 5 minuta.

Pasi jane skuqur i vendosim në enën ku trazuam kosin dhe i perziejme mirë te gjithe sebashku.

Përzieni mirë dhe shtoni pak majdanoz përpara se ta servirni.
Ingredients
Directions

Në një tas hedhim vajin e ullirit, hudhrën, kripë dhe piper dhe i perziejme mirë. Pastaj shtojme kosin dhe e trazoni përsëri.

Në një tigan me pak vaj ulliri hedhim kungujt per tu skuqur për rreth 5 minuta.

Pasi jane skuqur i vendosim në enën ku trazuam kosin dhe i perziejme mirë te gjithe sebashku.

Përzieni mirë dhe shtoni pak majdanoz përpara se ta servirni.