Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Superman Shot kaq argetues me aromat dhe ngjyrat e shumta ne nje gote xhami. Mos pini shume se deheni!

Superman Shot
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Derdhni likerin e qershisë në një gotë shotsi.

2
Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni likerin e bananes ngadalë mbi pjesën e pasme të një lugë bar. Do të fundoset nën likerin e qershisë, duke krijuar një brez të vogël të verdhë në pjesën e poshtme.

3
Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni Vodka UV Blue mbi likerin e qershisë duke e derdhur ngadalë mbi pjesën e pasme të lugës për të krijuar shtresën blu në krye.

Category,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Derdhni likerin e qershisë në një gotë shotsi.

2
Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni likerin e bananes ngadalë mbi pjesën e pasme të një lugë bar. Do të fundoset nën likerin e qershisë, duke krijuar një brez të vogël të verdhë në pjesën e poshtme.

3
Superman Shot - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidhni Vodka UV Blue mbi likerin e qershisë duke e derdhur ngadalë mbi pjesën e pasme të lugës për të krijuar shtresën blu në krye.

Superman Shot