Një recetë e thjeshtë për tu gatuar, por më e rëndësishmja e lehtë dhe e shëndetshme. Është e sigurt që do të bëhet një ndër të preferuarat e familjes tuaj!
Në një tenxhere ku keni hedhur vajin e ullirit dhe gjalpin, kaurdisni selinon, karrotat dhe qepën në nxehtësi mesatare.
Kur perimet fillojnë të zbuten, shtoni hudhrën, të cilën e përzieni për disa sekonda, dhe më pas shtoni në tenxhere miellin. Vazhdoni të përzieni edhe për një minutë tjetër ose më shumë.
Shtoni në tenxhere lëngun e pulës dhe përzieni derisa të tretet i gjithë mielli dhe më pas shtoni fileton e pulës të copëtuar.
Kur supa fillon të vlojë, uleni nxehtësinë dhe lëreni të ziej për 15 Minuta.
Shtoni makaronat orzo, kripën, piperin, majdanozin, pak arrë muskat dhe e lini supën në zjarr edhe për 10 Minuta të tjera.
Në fund shtoni lëngun e limoni dhe e shërbeni të ngrohtë.
Për të dekoruar pjatën, shtoni majdanoz.
Ingredients
Directions
Në një tenxhere ku keni hedhur vajin e ullirit dhe gjalpin, kaurdisni selinon, karrotat dhe qepën në nxehtësi mesatare.
Kur perimet fillojnë të zbuten, shtoni hudhrën, të cilën e përzieni për disa sekonda, dhe më pas shtoni në tenxhere miellin. Vazhdoni të përzieni edhe për një minutë tjetër ose më shumë.
Shtoni në tenxhere lëngun e pulës dhe përzieni derisa të tretet i gjithë mielli dhe më pas shtoni fileton e pulës të copëtuar.
Kur supa fillon të vlojë, uleni nxehtësinë dhe lëreni të ziej për 15 Minuta.
Shtoni makaronat orzo, kripën, piperin, majdanozin, pak arrë muskat dhe e lini supën në zjarr edhe për 10 Minuta të tjera.
Në fund shtoni lëngun e limoni dhe e shërbeni të ngrohtë.
Për të dekoruar pjatën, shtoni majdanoz.