Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Një supë klasike kremoze me presh dhe patate. Më pëlqen se si disa përbërës të thjeshtë mund të përzihen së bashku për të bërë diçka që ka shije tepër të veçantë.

Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time21 minsTotal Time31 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar. Shtoni qepën, preshin, selinon dhe gatuajini për 7 Minuta, duke i përzier shpesh derisa të zbuten.

2
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhrën, kripën, dhe piperin dhe gatuajeni për 1 Minut. Shtoni patatet dhe lëngun. Trazoni, lëreni të ziejë për 20 Minuta, derisa patatet të fillojnë të zbuten. Fikni soben.

3
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Supën furlojeni me kujdes me një blender shkopi, ose duke e transferuar atë në një blender që mund të përdoret për lëngje të nxehta.

4
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni supën përsëri në tenxhere së bashku dhe ngroheni në nxehtësi mesatare për 3 Minuta derisa të nxehet. Hidheni supen ne pjata dhe shtoni panen sipas deshires.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar. Shtoni qepën, preshin, selinon dhe gatuajini për 7 Minuta, duke i përzier shpesh derisa të zbuten.

2
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni hudhrën, kripën, dhe piperin dhe gatuajeni për 1 Minut. Shtoni patatet dhe lëngun. Trazoni, lëreni të ziejë për 20 Minuta, derisa patatet të fillojnë të zbuten. Fikni soben.

3
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Supën furlojeni me kujdes me një blender shkopi, ose duke e transferuar atë në një blender që mund të përdoret për lëngje të nxehta.

4
Supe me Presh dhe Patate - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Derdhni supën përsëri në tenxhere së bashku dhe ngroheni në nxehtësi mesatare për 3 Minuta derisa të nxehet. Hidheni supen ne pjata dhe shtoni panen sipas deshires.

Supe me Presh dhe Patate