Një supë klasike kremoze me presh dhe patate. Më pëlqen se si disa përbërës të thjeshtë mund të përzihen së bashku për të bërë diçka që ka shije tepër të veçantë.


Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar. Shtoni qepën, preshin, selinon dhe gatuajini për 7 Minuta, duke i përzier shpesh derisa të zbuten.


Supën furlojeni me kujdes me një blender shkopi, ose duke e transferuar atë në një blender që mund të përdoret për lëngje të nxehta.

Derdhni supën përsëri në tenxhere së bashku dhe ngroheni në nxehtësi mesatare për 3 Minuta derisa të nxehet. Hidheni supen ne pjata dhe shtoni panen sipas deshires.
Ingredients
Directions

Shkrini gjalpin në një tenxhere të madhe në zjarr mesatar. Shtoni qepën, preshin, selinon dhe gatuajini për 7 Minuta, duke i përzier shpesh derisa të zbuten.


Supën furlojeni me kujdes me një blender shkopi, ose duke e transferuar atë në një blender që mund të përdoret për lëngje të nxehta.

Derdhni supën përsëri në tenxhere së bashku dhe ngroheni në nxehtësi mesatare për 3 Minuta derisa të nxehet. Hidheni supen ne pjata dhe shtoni panen sipas deshires.