Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo supë me brokoli dhe mollë e bën ketë supë kremoze dhe shume te shijeshme.

Supë me mollë dhe brokoli
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time35 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare. Shkrini gjalpin në tigan. Shtoni qepën dhe mollën dhe ulni nxehtësinë në minimum. Mbulojeni dhe gatuajeni për 10 minuta, derisa qepët të jenë të tejdukshme dhe mollët të zbuten.

2
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni lulet e brokolit dhe brokolin e copëtuar në përzierjen e qepës së mollës. Shtoni stokun dhe lengun e molles. Lidhini degëzat e trumzës me tela kuzhine dhe shtojini në tenxhere. Shtoni edhe shirita me lëvore limoni në tenxhere.

3
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rriteni nxehtësinë, lërini të ziejnë, zvogëloni nxehtësinë për të mbajtur një zierje të ulët, të mbuluar. Gatuani për 20 deri në 25 minuta.

4
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni nga nxehtësia. Hiqni lëvozhgat e trumzës dhe limonit nga supa! Duke punuar në grupe, duke mbushur tasin e blenderit në jo më shumë se një të tretën në të njëjtën kohë, furloni supën.

5
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kthejeni supën në tenxhere, ngrohni dhe rregulloni erëzat për shije. Zbukuroni me qepë të freskëta të copëtuara për të shërbyer.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni një tigan të mesëm në nxehtësi mesatare. Shkrini gjalpin në tigan. Shtoni qepën dhe mollën dhe ulni nxehtësinë në minimum. Mbulojeni dhe gatuajeni për 10 minuta, derisa qepët të jenë të tejdukshme dhe mollët të zbuten.

2
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni lulet e brokolit dhe brokolin e copëtuar në përzierjen e qepës së mollës. Shtoni stokun dhe lengun e molles. Lidhini degëzat e trumzës me tela kuzhine dhe shtojini në tenxhere. Shtoni edhe shirita me lëvore limoni në tenxhere.

3
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Rriteni nxehtësinë, lërini të ziejnë, zvogëloni nxehtësinë për të mbajtur një zierje të ulët, të mbuluar. Gatuani për 20 deri në 25 minuta.

4
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hiqeni nga nxehtësia. Hiqni lëvozhgat e trumzës dhe limonit nga supa! Duke punuar në grupe, duke mbushur tasin e blenderit në jo më shumë se një të tretën në të njëjtën kohë, furloni supën.

5
Supë me mollë dhe brokoli - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kthejeni supën në tenxhere, ngrohni dhe rregulloni erëzat për shije. Zbukuroni me qepë të freskëta të copëtuara për të shërbyer.

Supë me mollë dhe brokoli