Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo supë me mish vici dhe grure ka gjithçka që familja ka nevojë në një tenxhere: perime, mish viçi dhe grure. Ju mund të zëvendësoni me lehtësi çdo perime që keni në dorë për ta përshtatur atë për familjen tuaj.

Supe me Mish Vici dhe Grure
Yields1 Serving
Prep Time8 minsCook Time2 hrsTotal Time2 hrs 8 mins
Perberesit
Perberja
1
Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere të madhe, skuqni panceten. Shtoni vaj ulliri dhe viçi të prerë në kubikë dhe kafe të barabartë në të gjitha anët, rreth 5 Minuta.

2
Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni qepë, karota, presh dhe selino dhe trazoni, derisa të marrin ngjyre te artë, rreth 3 Minuta. Shtoni paste domate, gjethe dafine, trumzë, lëng dhe trazojeni përsëri. Lërini të ziejnë dhe ulini të ziejnë për rreth 90 Minuta.

3
Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtojmë grurin dhe pataten e ëmbël dhe i rregullojmë me kripë dhe piper. Ziej për 20 Minuta. Shtoni kunguj, nëse dëshironi dhe vazhdoni të ziejnë për 15 Minuta, derisa gjithçka të zbutet. Rregulloni erëza dhe spërkateni me majdanoz (opsionale).

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Perberesit

Directions

Perberja
1
Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere të madhe, skuqni panceten. Shtoni vaj ulliri dhe viçi të prerë në kubikë dhe kafe të barabartë në të gjitha anët, rreth 5 Minuta.

2
Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni qepë, karota, presh dhe selino dhe trazoni, derisa të marrin ngjyre te artë, rreth 3 Minuta. Shtoni paste domate, gjethe dafine, trumzë, lëng dhe trazojeni përsëri. Lërini të ziejnë dhe ulini të ziejnë për rreth 90 Minuta.

3
Supe Me Mish Vici dhe Grure - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtojmë grurin dhe pataten e ëmbël dhe i rregullojmë me kripë dhe piper. Ziej për 20 Minuta. Shtoni kunguj, nëse dëshironi dhe vazhdoni të ziejnë për 15 Minuta, derisa gjithçka të zbutet. Rregulloni erëza dhe spërkateni me majdanoz (opsionale).

Supe Me Mish Vici dhe Grure