Keni provuar ndonjehere supë me misër?! Del fantastike, kremoze dhe me nje shije teper delikate.


Kaverdisim per 2 minuta ne vaj ulliri thelpinjte e hudhres te shtypura bashke me qepen e njome te prere holle (leme disa bishta jeshil menjane per zbukurim

Shtojme patatet e qeruara e te prera ne copa te vogla dhe vazhdojme kaverdisjen edhe per 2 minuta te tjera. Shtojme lengu e mishit (ose uje) dhe i ziejme te gjitha bashke per rreth 15 minuta.

Kullojme misrin nga uji i konservimit dhe ja shtojme supes duke e lene edhe per 5 minuta te tjera. Me ndihmen e nje mikserit me zhytje, e reduktojme supen ne purè.

E rregullojme me kripe e piper dhe e sherbejme te sperkatur me bishta qepe te njome, pak miser dhe disa fleta te holla rrepe.
Ingredients
Directions

Kaverdisim per 2 minuta ne vaj ulliri thelpinjte e hudhres te shtypura bashke me qepen e njome te prere holle (leme disa bishta jeshil menjane per zbukurim

Shtojme patatet e qeruara e te prera ne copa te vogla dhe vazhdojme kaverdisjen edhe per 2 minuta te tjera. Shtojme lengu e mishit (ose uje) dhe i ziejme te gjitha bashke per rreth 15 minuta.

Kullojme misrin nga uji i konservimit dhe ja shtojme supes duke e lene edhe per 5 minuta te tjera. Me ndihmen e nje mikserit me zhytje, e reduktojme supen ne purè.

E rregullojme me kripe e piper dhe e sherbejme te sperkatur me bishta qepe te njome, pak miser dhe disa fleta te holla rrepe.