Supe me Leng Pule dhe Limon - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Supe me leng pule dhe limon gati në vetem 15 minuta. Supe që e adhuron e gjithë familja.

Supe me leng pule dhe limon
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time13 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Supe me leng pule dhe limon

Në një tenxhere mesatare, sillni supë të ziejë. Shtoni makaronat orzo dhe ziejini të pambuluara derisa të zihen makaronat, rreth 9 Minuta.

2
Supe me leng pule dhe limon

Në një enë mesatare, tundni së bashku vezët dhe lëngun e limonit derisa të shkumojnë. Merrni një lugë të lëngut të nxehtë nga tenxherja në një filxhan matës dhe shtoni ngadalë në përzierjen e vezëve ndërsa trazoni shpejte qe te mos pritet veza.

3
Supe me leng pule dhe limon

Hidheni këtë përzierje përsëri në supë të nxehtë. Hiqeni menjëherë nga nxehtësia dhe mos zieni. Rregulloni supen me erëza dhe shërbejeni menjëherë.

Category, CuisineCooking Method, Diet,

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Supe me leng pule dhe limon

Në një tenxhere mesatare, sillni supë të ziejë. Shtoni makaronat orzo dhe ziejini të pambuluara derisa të zihen makaronat, rreth 9 Minuta.

2
Supe me leng pule dhe limon

Në një enë mesatare, tundni së bashku vezët dhe lëngun e limonit derisa të shkumojnë. Merrni një lugë të lëngut të nxehtë nga tenxherja në një filxhan matës dhe shtoni ngadalë në përzierjen e vezëve ndërsa trazoni shpejte qe te mos pritet veza.

3
Supe me leng pule dhe limon

Hidheni këtë përzierje përsëri në supë të nxehtë. Hiqeni menjëherë nga nxehtësia dhe mos zieni. Rregulloni supen me erëza dhe shërbejeni menjëherë.

Supe me Leng Pule dhe Limon