Supe me kungull dhe dardha te pjekura per te kaluar nje vjeshte fantastike dhe te ngrohte.


Qëroni dardhat, pritini në gjysmë dhe pastroni nga farat. Vendosni një letër alumini mbi një tave dhe vendosni dardha. Piqni në 180 gradë Celsius për 20 minuta. Pritini kungullin e njomë në copa të vogla. Vendoseni në një tave dhe piqeni në 200 gradë Celsius për 30 minuta.

Prisni qepët dhe hudhrën. Skuqini për disa minuta në një tenxhere me vaj ulliri. Shtoni 1 litër ujë.

Pritini dardhat e pjekura në copa të vogla. Shtoni në tenxhere me kunguj të njomë të pjekur. Shtoni kripë, piper, 1 lugë çaji kanellë dhe gatuajeni për disa minuta.

Supë sherbejeni me pak piper mbi të.
Ingredients
Directions

Qëroni dardhat, pritini në gjysmë dhe pastroni nga farat. Vendosni një letër alumini mbi një tave dhe vendosni dardha. Piqni në 180 gradë Celsius për 20 minuta. Pritini kungullin e njomë në copa të vogla. Vendoseni në një tave dhe piqeni në 200 gradë Celsius për 30 minuta.

Prisni qepët dhe hudhrën. Skuqini për disa minuta në një tenxhere me vaj ulliri. Shtoni 1 litër ujë.

Pritini dardhat e pjekura në copa të vogla. Shtoni në tenxhere me kunguj të njomë të pjekur. Shtoni kripë, piper, 1 lugë çaji kanellë dhe gatuajeni për disa minuta.

Supë sherbejeni me pak piper mbi të.