Kremi supës së kërpudhave është me aromë të plotë dhe aq i lehtë për t’u bërë, sa nuk do ta nderroni per asgje.




Shtoni nje sasi te vogël me miell, përzieni mirë dhe gatuaj për 2 Minuta. Shtoni lengun e pules, përzieni përsëri dhe lëreni të ziejë. Ulni nxehtesine e sobes, hidhni kripë dhe piper,

Mbulojeni dhe lëreni të ziejë për 15 Minuta, ndërsa herë pas here përzieni, derisa të trashet. Ulni nxehtësinë dhe shtoni panen. Lërini të ziejnë butësisht me nxehtesine e vet. Rregulloni kripën dhe piperin për shijen tuaj.
Shtoni majdanoz dhe trumzën. Shërbejeni të ngrohtë.
Ingredients
Directions



Shtoni nje sasi te vogël me miell, përzieni mirë dhe gatuaj për 2 Minuta. Shtoni lengun e pules, përzieni përsëri dhe lëreni të ziejë. Ulni nxehtesine e sobes, hidhni kripë dhe piper,

Mbulojeni dhe lëreni të ziejë për 15 Minuta, ndërsa herë pas here përzieni, derisa të trashet. Ulni nxehtësinë dhe shtoni panen. Lërini të ziejnë butësisht me nxehtesine e vet. Rregulloni kripën dhe piperin për shijen tuaj.
Shtoni majdanoz dhe trumzën. Shërbejeni të ngrohtë.