Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo supë e mahnitshme "Karrota-Xhinxher" është një kombinim i aromave me një strukturë të butë. Super e shëndetshme, ushqyese dhe e shpejtë për tu bërë!

Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tenxhere kaurdisim perimet derisa te te marrin pak ngjyre.

2
Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtojme ujin dhe hidhini kripen dhe piperin dhe lerini te ziejne per 20 Minuta

3
Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jene zier, lerini rreth 5 Minuta sa te ftohet dhe me pas e hidhni ne blender per tu grire derisa te formohet nje krem.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tenxhere kaurdisim perimet derisa te te marrin pak ngjyre.

2
Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtojme ujin dhe hidhini kripen dhe piperin dhe lerini te ziejne per 20 Minuta

3
Supe Me Karrote dhe Xhinxher - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pasi te jene zier, lerini rreth 5 Minuta sa te ftohet dhe me pas e hidhni ne blender per tu grire derisa te formohet nje krem.

Supe Me Karrote dhe Xhinxher