Kjo supë me hikërr dhe kërpudha është një version pa glutensë. Plot aromë, dhe me siguri do të bëhet i preferuari juaj!


Në një tenxhere të madhe, ngrohni vajin në nxehtësi mesatare, shtoni presh dhe qepeni derisa të zbutet, rreth 5 minuta. Shtoni në të karota, selino, kërpudha, trumzë dhe farat e koprës opsionale, gatuajini edhe 4 minuta, duke i trazuar shpesh.

Shtoni përbërësit e mbetur: Shtoni grurë hikërror, lëng mishi, lëng limoni dhe kripë dhe piper. Ulni nxehtësinë në dhe ziejeni për 15 minuta.

Shërbejeni të zbukuruar me një spërkatje majdanozi.
Ingredients
Directions

Në një tenxhere të madhe, ngrohni vajin në nxehtësi mesatare, shtoni presh dhe qepeni derisa të zbutet, rreth 5 minuta. Shtoni në të karota, selino, kërpudha, trumzë dhe farat e koprës opsionale, gatuajini edhe 4 minuta, duke i trazuar shpesh.

Shtoni përbërësit e mbetur: Shtoni grurë hikërror, lëng mishi, lëng limoni dhe kripë dhe piper. Ulni nxehtësinë në dhe ziejeni për 15 minuta.

Shërbejeni të zbukuruar me një spërkatje majdanozi.