Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo recetë e lehtë supe me bizele dhe mente është ajo që do ta bëni herë pas here kur jeni në nxitim.

Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni vajin e ullirit në një tenxhere të thellë, shtoni qepën dhe selinon e prerë në kubikë të vegjël, gatuajeni derisa të marrin ngjyrë dhe më pas shtoni hudhër të grirë.

2
Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni ujë dhe kubikët e koncentratit të perimeve dhe lëreni të ziejë për 10 min.

3
Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni bizele të freskëta, shtoni piper, lëreni të ziejë disa minuta dhe më pas shtoni gjethet e mentës. Me një blender dore përzieni supën dhe shërbejeni të ngrohtë.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni vajin e ullirit në një tenxhere të thellë, shtoni qepën dhe selinon e prerë në kubikë të vegjël, gatuajeni derisa të marrin ngjyrë dhe më pas shtoni hudhër të grirë.

2
Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni ujë dhe kubikët e koncentratit të perimeve dhe lëreni të ziejë për 10 min.

3
Supe me bizele dhe mente - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni bizele të freskëta, shtoni piper, lëreni të ziejë disa minuta dhe më pas shtoni gjethet e mentës. Me një blender dore përzieni supën dhe shërbejeni të ngrohtë.

Supe me bizele dhe mente