Supë Albondigas klasike e bërë me qofte, fasule jeshile, qepë dhe lëng pule. Një supe qe e gjithe familja do ta preferoje.


Nxehni vajin ne nxehtësi mesatare. Shtoni qepë dhe gatuajeni derisa të zbutet, rreth 5 minuta . Shtoni hudhrën dhe gatuajeni një minutë më shumë. Shtoni lëngun, ujin dhe salcën e domates. Lërini të ziejnë dhe ulni nxehtësinë të ziejnë. Shtoni karota dhe fasule. Përzieni orizin në mish, duke shtuar gjethe mente dhe majdanoz, kripë dhe piper. Përzihet në vezë të gjallë. Formoni përzierjen në qofte 1 cm.

Butësisht shtoni qoftet në supën e zierë, një nga një. Mbulojeni dhe lëreni të ziejë për 30 minuta.

Shtoni bizelet drejt fundit te zierjes. Shtoni rigon dhe spërkatini me kripë dhe piper. Vendoseni në tas dhe zbukurojeni me cilantro të freskët të copëtuar.
Ingredients
Directions

Nxehni vajin ne nxehtësi mesatare. Shtoni qepë dhe gatuajeni derisa të zbutet, rreth 5 minuta . Shtoni hudhrën dhe gatuajeni një minutë më shumë. Shtoni lëngun, ujin dhe salcën e domates. Lërini të ziejnë dhe ulni nxehtësinë të ziejnë. Shtoni karota dhe fasule. Përzieni orizin në mish, duke shtuar gjethe mente dhe majdanoz, kripë dhe piper. Përzihet në vezë të gjallë. Formoni përzierjen në qofte 1 cm.

Butësisht shtoni qoftet në supën e zierë, një nga një. Mbulojeni dhe lëreni të ziejë për 30 minuta.

Shtoni bizelet drejt fundit te zierjes. Shtoni rigon dhe spërkatini me kripë dhe piper. Vendoseni në tas dhe zbukurojeni me cilantro të freskët të copëtuar.