Sufle me presh per te provuar shije te reja tavash moderne te alternuara me perimet te cilat femijet nuk i preferojne.


Në një enë hedhim qumështin, gjalpin, kripën, miellin dhe i vëmë në zjarr. I përziejmë pak e nga pak deri sa të trashet beshameli.

E heqim nga zjarri dhe më pas shtojmë preshin dhe majdanozin e prerë. I lemë të regjen pak të gjitha bashkë.

Ndërkohë në një enë tjetër rrahim vezën me qumështin pana dhe shtojmë beshamelin me preshin.

I përziejmë mirë derisa të lidhen së bashku. E hedhim në tavë suflenë dhe e fusim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.
Ingredients
Directions

Në një enë hedhim qumështin, gjalpin, kripën, miellin dhe i vëmë në zjarr. I përziejmë pak e nga pak deri sa të trashet beshameli.

E heqim nga zjarri dhe më pas shtojmë preshin dhe majdanozin e prerë. I lemë të regjen pak të gjitha bashkë.

Ndërkohë në një enë tjetër rrahim vezën me qumështin pana dhe shtojmë beshamelin me preshin.

I përziejmë mirë derisa të lidhen së bashku. E hedhim në tavë suflenë dhe e fusim në furrë për 20 minuta në 180 gradë Celsius.