Do ta dashuroni spaghetti me patëllxhanë dhe gjoks pule dhe kjo recetë e thjeshtë, e kuruar nga kuzhinier nuk do tju zhgënjeje kurre.


Në një tigan me vaj ulliri vendoseni të skuqet patëllxhani. Shtoni hudhrën, pak kripë dhe përziejeni mirë.

Pastaj në një tigan tjetër skuqni gjoksin e pulës. Shtoni rukola, domate dhe borzilok. Rregulloni përsëri me disa kripë, piper dhe hudhër të grirë.

Tani shtoni patëllxhanët që keni bërë pak më herët dhe përzieni mirë. Vendosni të zieni spagetët dhe shtoni në tigan.

Bëni një trazim të mirë, shërbejeni me mocarela në tre feta. Në fund mund të vendosni edhe 1 fletë borziloku për dekor.
Ingredients
Directions

Në një tigan me vaj ulliri vendoseni të skuqet patëllxhani. Shtoni hudhrën, pak kripë dhe përziejeni mirë.

Pastaj në një tigan tjetër skuqni gjoksin e pulës. Shtoni rukola, domate dhe borzilok. Rregulloni përsëri me disa kripë, piper dhe hudhër të grirë.

Tani shtoni patëllxhanët që keni bërë pak më herët dhe përzieni mirë. Vendosni të zieni spagetët dhe shtoni në tigan.

Bëni një trazim të mirë, shërbejeni me mocarela në tre feta. Në fund mund të vendosni edhe 1 fletë borziloku për dekor.