Smoothie me Spinaq Banane Kivi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

E shendetshme dhe freskuese.

Smoothie me Spinaq Banane Kivi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields2 Servings
Prep Time3 minsCook Time3 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Spinaq Banane Kivi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni më parë qumësht dhe spinaq, në blender. Përziejeni derisa spinaqi të përfshihet plotësisht në qumësht.

2
Smoothie me Spinaq Banane Kivi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj shtoni kos grek dhe fruta dhe përzieni derisa qëndrueshmëria të jetë e duhura.
Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Spinaq Banane Kivi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni më parë qumësht dhe spinaq, në blender. Përziejeni derisa spinaqi të përfshihet plotësisht në qumësht.

2
Smoothie me Spinaq Banane Kivi - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pastaj shtoni kos grek dhe fruta dhe përzieni derisa qëndrueshmëria të jetë e duhura.
Shijoni!

Smoothie me Spinaq Banane Kivi