Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty
Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields2 Servings
Prep Time3 minsCook Time3 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni boronicat, spinaqin dhe bananen në një blender ose procesor ushqimi dhe përziejeni derisa të kombinohen.

2
Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni akull dhe vazhdoni të përzieni derisa te jene kombinuar te gjithe perberesit.
Shërbejeni menjëherë.
Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni boronicat, spinaqin dhe bananen në një blender ose procesor ushqimi dhe përziejeni derisa të kombinohen.

2
Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni akull dhe vazhdoni të përzieni derisa te jene kombinuar te gjithe perberesit.
Shërbejeni menjëherë.
Shijoni!

Smoothie me Spinaq, Banane dhe Boronicë