Smoothie me Spinaq, Ananas dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nje smoothie detoks dhe ekzotik njekohesisht sherben dhe si nje vakt i shendetshem.

Smoothie me Spinaq, Ananas dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Spinaq, Ananas dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni qumësht dhe spinaq në një blender dhe përziejeni derisa spinaqi të përfshihet plotësisht në qumësht.
Shtoni përbërësit e mbetur dhe përziejeni.
Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Spinaq, Ananas dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni qumësht dhe spinaq në një blender dhe përziejeni derisa spinaqi të përfshihet plotësisht në qumësht.
Shtoni përbërësit e mbetur dhe përziejeni.
Shijoni!

Smoothie me Spinaq, Ananas dhe Mango