Smoothie me pjeshke dhe portokall - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Smoothie me nje kombinim fantastik te pjeshkes dhe portokallit.

Smoothie me pjeshke dhe portokall - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me pjeshke dhe portokall - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përzieni per disa minuta.
Shijoni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me pjeshke dhe portokall - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përzieni per disa minuta.
Shijoni!

Smoothie me pjeshke dhe portokall