Smoothie me Mango, Portokall dhe Ananas - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nje smoothie ekzotike e ftohte per nje dite te nxehte vere.

Smoothie me Mango, Portokall dhe Ananas - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Perberesit
1
Smoothie me Mango, Portokall dhe Ananas - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni qumështin, kosin grek dhe frutat e ngrira në një blender dhe përzieni derisa qëndrueshmëria të jetë konsistente.

Ingredients

Perberesit

Directions

Perberesit
1
Smoothie me Mango, Portokall dhe Ananas - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni qumështin, kosin grek dhe frutat e ngrira në një blender dhe përzieni derisa qëndrueshmëria të jetë konsistente.

Smoothie me Mango, Portokall dhe Ananas