Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Ky smoothie ka disa përbërës unikë, por të gjithë punojnë shumë mirë së bashku. Qumështi i bajames dhe pana e bëjnë këtë smoothie të butë ndërsa manaferrat dhe spinaqi i japin asaj një farë qëndrueshmërie. Gjalpi i bajames dhe kanella janë bonuse shtesë të ëmbla që me të vërtetë e plotësojnë këtë pije!

smoothie me manaferra dhe kanelle
Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time2 minsTotal Time4 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Matni dhe përgatitni të gjithë përbërësit.

2
Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përzieni derisa të arrini një qëndrueshmëri të butë.

3
Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër hidhni manaferra shtesë, shërbejeni dhe shijojeni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Matni dhe përgatitni të gjithë përbërësit.

2
Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender dhe përzieni derisa të arrini një qëndrueshmëri të butë.

3
Smoothie me Manaferra dhe Kanelle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër hidhni manaferra shtesë, shërbejeni dhe shijojeni!

Smoothie me Manaferra dhe Kanelle