Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

E fresket, e shpejte dhe e shijeshme!

Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time3 minsCook Time3 minsTotal Time6 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni kastravecin, menten, mollën, mjaltin dhe avokadon në një blender ose procesor ushqimi dhe përziejeni derisa të kombinohen.

2
Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në akull dhe vazhdoni të përzieni derisa përzierja ajo e duhura.
Shërbejeni menjëherë dhe shijojeni.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni kastravecin, menten, mollën, mjaltin dhe avokadon në një blender ose procesor ushqimi dhe përziejeni derisa të kombinohen.

2
Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në akull dhe vazhdoni të përzieni derisa përzierja ajo e duhura.
Shërbejeni menjëherë dhe shijojeni.

Smoothie me Kastravec, Mente dhe Molle