Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nje super smoothie per ju dhe familjen tuaj.

Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango
Yields1 Serving
Prep Time3 minsCook Time2 minsTotal Time5 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni lëng portokalli, portokalli, mango dhe karota në një blender ose procesor ushqimi dhe përziejeni derisa të kombinohen.

2
Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në akull dhe vazhdoni të përzieni derisa përzierja të jetë e njetrajteshme.
Shërbejeni menjëherë.
Shijojeni!

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni lëng portokalli, portokalli, mango dhe karota në një blender ose procesor ushqimi dhe përziejeni derisa të kombinohen.

2
Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni në akull dhe vazhdoni të përzieni derisa përzierja të jetë e njetrajteshme.
Shërbejeni menjëherë.
Shijojeni!

Smoothie me Karrota Portokall dhe Mango